Wie is.... - Schoonheidsspecialiste-Confianza

Title
Ga naar de inhoud

Wie is....


                             Miranda Lubbers
Wat leuke weetjes over mij
 
Ik ben in Gouda op 28 mei ter wereld gekomen. En ben een spontaan en positief mens met humor.  Ik ben oprecht en hou van eerlijkheid.
Ik ben getrouwd met de liefste man, Jan en samen hebben we een prachtige zoon
Sporten doe ik graag en geniet zeer van mooie wandelingen in bos of aan zee. Op de fiets maak ik graag met vrienden mooie fietstochten .
Mijn voorkeur gaan uit naar spannende boeken lezen of op spiritueel gebied en om bij te blijven lees ik ook wat met mijn vak te maken heeft. Soms lees ik bladen zoals Happinez en de Linda.
Ik hou van gezellige muziek, films en even heerlijk ontspannen in een kuuroord/ wellness.
 
Tekenen en schilderen is ook een passie dat ik graag doe en regelmatig zie je mij met een kwast in de hand. In 2019 heb ik in Ridderkerk mijn werk mogen exposeren. Daar ben ik erg trot op!
Waar komt mijn passie vandaan? Als jong meisje droomde ik van een eigen schoonheidspraktijk. Ik mocht soms met mijn moeder mee naar haar schoonheidsspecialiste. Ik bewonderde het werk wat zij deed en heeft de liefde en passie voor het vak in mij wakker geschud.
 
In 2004 ben ik met de opleiding uiterlijke verzorging en basis schoonheidsspecialiste gestart. In 2006 kwam mijn droom uit en opende mijn praktijk aan huis, waarin ik al mijn enthousiasme en passie in kwijt kan.

  Terug naar de inhoud