Gezichtsbehandeling - Schoonheidsspecialiste-Confianza

Title
Ga naar de inhoud

Gezichtsbehandeling

Behandelingen
Gezichtsbehandeling 90 min
Na een uitgebreide anamnese kunnen we door mijn inlevingsvermogen en biologische huidverzorging een behandeling op maat maken. Ik ben ervan overtuigd dat biologische huidverzorging door de kracht van de natuur de route is naar het zelfherstellend vermogen van je huid. Hierdoor ontstaat een gezonde en mooie huid.
Je kunt kiezen voor een gezichtsbehandeling met of zonder massage. Mijn behandelingen varieren per seizoen, dit houdt in dat er een seizoensgebonden verandering zal zijn van o.a. het productgebruik. Zo is elke behandeling bijzonder en worden jouw zintuigen geprikkeld.

De gezichtsbehandeling bestaat uit;
*Anamnese
*Reiniging
*Wenkbrauwen harsen/epileren
*Bovenlip harsen
*Ontspannende gezichtsmassage (indien mogelijk)
*Masker (per seizoen)
*Gezichtsverzorging op maat

Gezichtsbehandeling voor jongeren 60 min

Ook voor jouw (acne) huid is een goede en gepaste behandeling zéér belangrijk. Ik geef je voorlichting over reiniging , huidverzorging, bewust omgaan met voeding en je lichaam. Jouw huid wordt op een milde manier gereinigd van onzuiverheden. Op deze manier ook zeer geschikt om acne te behandelen.
Bij alle producten wordt rekening gehouden met de natuurlijke functies en afweermechanismen van de huid. De toegepaste grond- en werkzame stoffen komen overeen met de huideigen stoffen. Zij worden op dezelfde wijze door de huid geaccepteerd. Daarom zijn zij veel effectiever en worden zij aanzienlijk beter verdragen dan stoffen die de huid niet kent.
Deze behandeling bestaat uit;
* Anamnese
*Reiniging/ diepte reiniging
*Verwijdering van onzuiverheden
*Masker  
*Gezichtsverzorging op maat  
Terug naar de inhoud